Etiske retningslinjer

ValueAdders arbejder i mange forskellige brancher og med mange forskellige virksomheder.

Vi har tavshedspligt og hver opgave vi udfører behandles absolut fortroligt.  Når vi løser en opgave optræder vi altid loyalt, ordentligt og med en ubetinget respekt for vores kundes værdier, kultur og retningslinjer.

ValueAdders er en uafhængig konsulent og rådgivningsvirksomhed.

Vi garanterer, at ValueAdders ikke har og ikke vil få nogen interesse, direkte eller indirekte, som er eller kan være i konflikt med udførelsen af opgaven. Vi garanterer yderligere, at vi ikke bruger samarbejdspartnere ved udførelsen af opgaven, der måtte have sådan konfliktende interesse.

ValueAdders overholder god konsulent,– og rådgivningsskik samt gældende lovgivning.  

Vi påtager os ikke opgaver der strider mod kundens egne værdier, retningslinjer og procedurer, gældende lov og ValuAdders’s moralske og etiske kodeks.  

Før en opgave påbegyndes, underskriver vi altid en fortrolighedserklæring, databeskyttelsesaftale og aftale for opgavens udførsel.

ValueAdders træffer ingen beslutning på vegne af kunden. Vi analyserer data, har dialog med kundens medarbejdere og tydeliggør henholdsvis de objektive og subjektive resultater af arbejdet.

Vi kan altid dokumentere indhold af vores arbejde og forpligter os til, at opbevare indholdet fortroligt i 5 år gældende fra afslutning af opgaven.

ValueAdders har tegnet gyldig rådgiverforsikring.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.