Om Valueadders

ValueAdders

ValueAdders er specialiserede i håndtering af offentlige udbud, tilbudsgivning og grænseoverskridende handel med offentlige myndigheder (Cross Border Public Procurement).  

Vi har stor erfaring med offentligt indkøb og udbud. Vi hjælper både offentlige myndigheder gennem udbudsprocessen og private virksomheder med tilbudsafgivelse. 

Vi arbejder sammen med både enkeltmandsvirksomheder samt børsnoterede selskaber på såvel nationale som internationale markeder.

Vi har konsulenter, der har kompetencer som er mere ”jura-tunge” og med erfaring og viden inden for udbudslovgivning, og konsulenter, som er vant til at tale med forretningen om de krav, som Offentlige Ordregivere stiller.

Den ekstra ressource eller projektlederen
Vores assistance tilpasses og aftales fra sag til sag. Vi kan både fungere som den ”ekstra ressource” til salgsteamet eller vi kan påtage os rollen som projektleder og køre hele sagen fra markedsdialog til kontraktunderskrift.

Cross Border Public Procurement
Vi har et stort globalt netværk af konsulenter og kan assistere med tilbudsgivning, forhandlinger, kontraktindgåels og øvrig dialog med offentlige myndigheder udenfor Danmark.

Hvem er vi?

Martin Glaser

Managing Partner

Bidding and tender expert. Specialist in public procurement, negotiation and relationship management

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.